Види контейнерів під сміття

Зараз про екологію не замислюється хіба що лінивий. Практично кожна людина в курсі, що планета не вічна і що своєю життєдіяльністю кожен її житель зовсім не продовжує їй життя. Особливо це стосується тих, хто не прибирає за собою. На щастя, в даний час для тих, хто викидає сміття не в контейнер під сміття, а куди попало - іншими словами, для недбайливих людей, передбачена система штрафів. І це правильно - хто ж подбати про планету, як не її жителі? І якщо інакше людина не розуміє, правильно буде карати його "рублем".

Контейнери під сміття зараз стоять практично в кожному дворі. Вони існують різних видів - для різного виду відходів. Є контейнери під тверді побутові відходи, є під такі відходи, які не підлягають переробці - зазвичай це відходи, які самі розкладаються в природі - це так звані побутові відходи, є під великогабаритне сміття. Існують ще й ті, які повинні вміщувати в себе відходи, які можна переробити - це таке сміття, як поліетилен, пластик, скло, текстиль, дерево і картон. І жителі навчаються сортувати відходи, щоб їх було простіше, а отже, більш корисно для навколишнього середовища переробити.

Тому нікого вже не дивують оголошення типу "куплю контейнер ТПВ" - практично всі знають, що це спеціалізований контейнер під твердий сміття, який і утилізується спеціальним чином. Крім великогабаритних контейнерів під сміття, на вулицях також можна зустріти і спеціальні урни для дрібного сміття. Вони стоять біля магазинів, в парках і скверах, уздовж тротуарів - взагалі, практично скрізь у місті.

Звичайно, така ситуація повинна бути в ідеалі. Але в реальності в дрібних містах урни ще пошукати треба. І все одно, поступово урни для дрібних відходів з'являються і в таких містечках - це необхідно для підтримки порядку і чистоти. Сміття, розкидане абияк, не сприяє покращеню екологічної обстановки. Купити урни для сміття можна або в спеціалізованих магазинах, або замовивши через інтернет - зараз є величезний вибір таких контейнерів для дрібних відходів.