Якими бувають морозильники? Характеристики морозильників для дому

Як правило, яким би великим не був холодильник, його власник з часом починає відчувати, що ємності його морозильної камери явно недостатньо. Адже в ній зберігаються і м'ясо, і заморожені напівфабрикати, а також фрукти й овочі, які взимку можна дістати з морозилки практично свіжими.

Щоб вирішити проблему недостатньої місткості морозильної камери, зовсім немає необхідності купувати ще один холодильник. Проблему можуть вирішити сучасні зручні морозильники. Цей корисний вид побутової техніки пропонують сьогодні не тільки звичайні магазини, але і будь-який інтернет-магазин побутової техніки.

Плануючи придбати морозильник, покупцеві незайвим було б знати про те, в яких різновидах вони сьогодні представлені. А ці різновиди включають в себе і морозильники домашні, і агрегати, призначені для використання в магазинах, торгових кіосках і супермаркетах.

Серед основних видів цих корисних пристроїв, можна виділити

  • компактні міні-моделі,
  • сервіровочні столи,
  • горизонтальні ларі,
  • вертикальні шафи.

 

Ємність їх може відрізнятися, залежно від моделі, в межах від 90 до 500 і вище літрів.

Але перше, з чим зазвичай доводиться визначитися покупцеві морозильного агрегату, що зайшов в інтернет-магазин побутової техніки - це спосіб завантаження продуктів.

Вертикальні моделі, що можуть пропонуватися і з прозорими дверима, вважаються більш зручними в експлуатації. Однак вони утримують холод дещо гірше, ніж горизонтальні холодильні ларі.

При експлуатації горизонтальніх камер, навіть якщо їх кришка трішки пошкоджена, холод з них практично не виходить.

У той же час, при експлуатації вертикальних моделей, покупці відзначають, що на температурний режим в них впливає навіть незначне порушення герметичності дверей.

Інший критерій, який виділяє горизонтальні морозильні камери від інших - менше енергоспоживання.

В даний час покупець, який вибирає морозильник, має можливість вибрати модель не тільки в залежності від розміру, але й залежно від параметрів температурного режиму, а також енергоспоживання.

Кількість споживаної електроенергії також залежить від системи відтавання, якою забезпечений морозильний агрегат. Вона може бути як ручною, так і автоматичною (система No Frost). Агрегати з автоматичною системою відтавання більш зручні в експлуатації, але споживають помітно більше електроенергії.

Про всі ці тонкощі покупець, який відвідує інтернет-магазин побутової техніки, може дізнатися не тільки з описів, представлених у каталозі товарів, а й на підставі корисних статей, розміщених на сайті магазину, а також у його кваліфікованих менеджерів.