Бильцеві сходи - магія ідеальних конструкцій

Будь-яка будова потребує міжповерхового сполучення. Як правило, сполучення це проводиться за допомогою сходів, які, крім своїх основних функцій, мають виконувати й інші завдання - наприклад, створення затишок і підтримку загальної концепції інтер'єру. Одним з таких прикладів ідеальної конструкції є бильцеві сходи - «легка» споруда, яка відмінно доповнить будь-який інтер'єр. Бильцеві сходи своєю мудрою спорудою зобов'язані спеціальному кріпленню - в даній конструкції буде опора на великі болти, які кріпляться безпосередньо в стіну. За рахунок цього виходить, що ніяких громіздких елементів конструкція не має, а отже, виглядає повітряної

Бильцеві сходи, незважаючи на свою крихкість, є досить міцними, адже крім стін, вони мають опори і на свою вісь і поручні. Крім того, бильцеві сходи не надають великого навантаження на другий поверх, або поверх, до якого вони ведуть. За рахунок вірного розподілу навантажень, бильцеві сходи здатні витримати досить велику вагу, а отже, ідеально підходить для приміщень з великими потоками людей.

Моделі бильцеві сходів бувають різні, в залежності від бажання замовника. Конструкція передбачає установку перил, але може прекрасно обійти і без них. Безумовно, це не дуже безпечно і для приміщень, в яких бувають діти не підходить, але, тим не менш, виглядають такі сходи неймовірно ефектно.

Замовити сходи без огороджень так само просто, як і будь-яку іншу. Єдиний момент - це правильний розрахунок стану стін і перекриттів, щоб вони могли витримати навантаження. Крім того, бажання замовити сходи зазвичай виникає, якщо приміщення має свій, особливий дизайн і потребує індивідуальної конструкції сходів. Тут важливо усвідомлювати, чого ви хочете від даної споруди і правильно скласти технічне завдання.

Це необхідно для того, щоб уникнути розбіжностей з виконавцем, а значить, відстрочення дати виконання проекту. Замовити сходи зараз можна у фактично будь-якій фірмі, при цьому, вам можуть запропонувати як вже готовий, базовий проект, а значить, готову конструкцію, так і розробку індивідуального проекту. Базовий проект - це найкоротший термін виконання, простота конструкції і невигадливість образу, а індивідуальна розробка моделі - справжній творчий процес, який вимагає ретельного підходу.