Клінінгове обладнання

Клінінгове обладнання застосовується для розв'язання задачі прибирання об'ємних приміщень, і є неоціненним помічником в цій справі. По-перше, подібне устаткування різнопланове, багатофункціональне, і здатне виконати найскладнішу задачу, пов'язану з наведенням порядку і чистоти.

Прибирання офісів та квартир в наш час виконують професіональні клінінгові компанії, які використовують сучасне обладнання по клінінгу.

Його не тільки зручно використовувати - воно має високий рівень якості та привабливий дизайн, що позитивно позначається на іміджі клінінгової компанії або компанії, яка купує його для штатних прибиральників. До клінінгового обладнання зараховують підмітальні і підлогомиючі машини, пилососи, мінімийки і пароочищувачі, прасувальне обладнання та апарати з високим робочим тиском і величезною кількістю різноманітних насадок, які дозволяють проводити роботи з прибирання найвищої складності, причому як на різному виробництві, так і в домашніх умовах. Наприклад, за допомогою гідропіскострумінневих насадок з легкістю очищаються поверхні з сильною ступінню забруднення від іржі, старої фарби і бруду.

Промивати вентиляційний канал або засмічені каналізаційні отвори набагато простіше, якщо застосовувати обладнання для промивання каналу - до якого існує також спеціальна насадка для очищення різноманітних ємностей, як бочок, каністра або бак, і спеціальні професійні миючі засоби. Мити машину набагато зручніше з використання турбфрези, і її ж можна застосовувати при виникненні необхідності збиральної роботи в домашніх пташниках або на птахофермах, або для збирання майданчика після закінчення робіт по будівництву.

Пінокомплекти або піногенератори ефективно застосовуються при проведенні дезінфекції або для робіт, які пов'язані з розпиленням хімічного реагенту. Крім того, клінінгове обладнання використовується в поєднанні з дрібними додатковими пристосуваннями, які сприяють виконанню різноманітних спеціалізованих завдань - в тому числі з фітингами, манометрами, пістолетами, різними перехідниками. Обладнання спеціально розроблене з розрахунком на його легке обслуговування і максимальну спрощеність у використанні. Розробниками приймаються до уваги і такі чинники, як експлуатаційна і екологічна безпека. Наприклад, при виробництві пилососів з водяними фільтрами головним завданням конструкторів було виключення можливості виникнення небезпечних для здоров'я вихлопів дрібних пилових частинок з мішка-сховища.