Меблі для залу

Ми усі звикли до основних стандартних варіантів оформлення залу. Де обов'язково присутня картина, килим, диван і журнальний столик. Але ж це не межа фантазії в баченні вашого залу. Як ви, наприклад, віднесетеся до поєднання фотошпалер і надувного дивана? Важко представити? А ви спробуйте, тим паче, що такий експериментальний варіант підійде для маленького залу.

Дизайнери стверджують, що фотошпалери на стінах здатні абсолютно перетворити інтер'єр, надати йому стиль, створити новий простір і особливу атмосферу будинку. Невипадково мода на фотошпалери повернулася, і вони знову стали декоративним прийомом. Фотошпалери - це яскраві насичені кольори, з чітким малюнком і непомітними стиками смуг. Вирішивши придбати фотошпалери для залу, визначтеся, який саме сюжет ви хочете бачити на стінах і який колір повинен стати домінантним в інтер'єрі. Сьогодні популярні екзотичні пейзажі, а для міської квартири вибирають індустріальний сюжет, який може бути стилізований під ретро-стиль.

Купівля м'яких меблів часто перетворюється на справжнє випробування: відсутність вантажного ліфта, вузькі дверні отвори, довга доставка і похмурі, не завжди тверезі, вантажники. Про усі ці труднощі можна забути, якщо зупинити вибір на надувних меблях. Високотехнологічний матеріал поліолефін, з якого роблять надувні меблі, абсолютно екологічний і дуже практичний.

Сам по собі надувний диван або крісло - це набір блоків необхідного розміру, на які надівається чохол. Такі меблі зручні у використанні. За 30 хвилин їх можна розкласти і скласти. Це допоможе звільнити простір приміщення до приїзду гостей, або навпаки: дістати їх і запросити залишитися на ніч. Це меблі універсальні, вони може поїхати з вами на дачу, ви легко візьмете їх на сімейний пікнік - так що вибирайте!

Повітряні меблі, як і меблі класичні, дуже різноманітні. Їх форма, колір і навіть поєднання відтінків подарують радість і затишок, комфорт у використанні принесе безліч нових вражень. Зал в такому поєднанні легко доповнити яскравими і ексклюзивними підлоговими світильниками, а також додатковими елементами декоративного дизайну: скляний столик, різноманітні фігурки і так далі


Такий зал стане улюбленим місцем відпочинку усієї сім'ї. Спробуйте цей незвичайний варіант. Він підійде тим, хто любить експериментувати і не боїться яскравої колірної гамми.