Трансформовані меблі допоможуть!

Людство розвивається нестримно, вимагаючи постійного оновлення і вдосконалення місця свого існування. Еволюція відбувається не лише з видами мешканців флори і фауни Землі, технічний прогрес створює еволюцію нашого оточення - архітектуру зовнішнього і внутрішнього простору середовища.

У нестримно зростаючому світі сучасним вимогам комфорту в житлових, громадських, офісних і інших інтер'єрах відповідають багатофункціональні меблі - трансформовані, доладні, мобільні італійські меблі.

Трансформовані меблі - це меблі, які виконують декілька функцій, тим самим об'єднуючи функціональні зони. Італійські трансформовані меблі створюють архітектуру інтер'єру.

"Меблевий трансформер" - це не лише крісло-ліжко, розкладний диван або розсувний стіл, знайомий нам ще з радянських часів. Сьогодні розкладні меблі - це окремий сегмент в меблевому виробництві. Все більше і більше італійських меблевих фабрик впроваджують у виробництво меблі, які не обмежені однією функцією і може бути корисна відразу в декількох сферах життєдіяльності.

Перші трансформовані предмети меблів були представлені на виставці італійських меблів в Нью-Йорку на початку 70-х років минулого століття. Це були мобільні меблеві пристрої, які розкладалися в будь-якій точці житлового інтер'єру, а потім забиралися в спеціальні шафи-ніші. Це була революція у меблевому світі: тепер інтер'єр міг мінятися залежно від потреб людини, дозволяючи економити простір.

Трансформовані меблі бувають різними, це не лише дуже зручно, але і надає інтер'єру особливу сучасність, цей факт можна прослідкувати на множинних дизайнерських і архітектурних конкурсах, де лідируючі позиції займає функціональність.

Багато моделей італійських м'яких меблів виконують безліч функцій - "зона відпочинку" не лише розкладається в ліжко, але і комбінується з функцією зберігання за рахунок спеціальних поличок і бічних панелей. Італійські ліжка можуть виконувати функцію зберігання за рахунок передбачених контейнерів для постільної білизни. Практично будь-яка італійська фабрика виробляє ліжка з підйомним механізмом.

Італійські меблі для кухні - не просто кухонний гарнітур, це ціла система з множиною продуманих механізмів, скриньок, столешень. Модулі кухні можуть зрушуватися, розсуватися, переміщатися. З кухні також може виїжджати стіл, утворюючи зону їдальні поруч.

На закінчення вищесказаного хочеться сказати, що грамотний дизайнер інтер'єру розуміє, що функціональний простір - це "живий простір", цей простір, який живе життям людини, а не окремою, і підлаштовується під його потреби і спосіб життя. Тому, створюючи сучасний інтер'єр необхідно продумувати можливості впровадження "меблевих трансформеров", які допоможуть Вам упродовж часу реалізовувати багато життєвих планів і заощадити простір.