Які металопластикові вікна можна назвати хорошими?

Євровікна - це пластикові вікна зі склопакетами, що відрізняються прекрасною тепло - і звукоізоляцією, хорошим естетичним виглядом, легкістю догляду. Їх ще називають вікнами нового покоління, треба сказати, це так і є. Процес виготовлення євровікон припускає використання передових технологій, що є гарантією їх високої якості і довговічності. Справжні євровікна - це обов'язково пвх профіль найвищої якості і надійне армування.

Сучасні магазини євровікон рекомендує своїм клієнтам вікна з німецького профілю REHAU. Профіль rehau є одним з найбільш популярних у всьому світі.

Євровікна rehau - це:

- Німецька якість;

- Висока надійність;

- Довговічність;

- Бездоганний зовнішній вигляд.

Серед кращих металопластикових вікон сьогодні особливо виділяються вікна rehau brilliant-design.

Вікна REHAU Brillant Design

Вікна REHAU Brillant-Design відносяться до систем класу преміум, вони здатні задовольнити навіть найвищим технічно-естетичним вимогам сучасного елітного будівництва. Віконні профілі Brillant-Design є суперпозицією інноваційних технологій, але при цьому вимагають мінімального догляду.

Сучасні металопластикові вікна REHAU Brillant-Design сприятимуть вашому радісному поверненню додому - причому задоволені залишаться навіть ті люди, які стандартно пред'являються дуже високі вимоги до дизайну. Заокруглення і скоси видимої поверхні вікна виглядають дуже виграшно і надають будинку елегантний зовнішній вигляд. Широка різноманітність варіантів форм, кольорових рішень, конструкцій стулок і декоративних покриттів, у свою чергу, відкривають перед покупцями різноманітні можливості.

До слова, з пластиковими вікнами rehau brilliant-design вам буде особливо затишно в холодну пору року - це можливо завдяки високим показникам теплоізоляції. В результаті ви зможете насолоджуватися сприятливим мікрокліматом приміщення, а заодно будете дуже приємно здивовані невисокими витратами на опалення.

REHAU Brillant-Design - це:

- Виключно елегантний зовнішній вигляд

- Гарна щільність притвору

- Додаткові системи провітрювання

- Комфорт у використанні (відкривати і закривати вікна дуже просто)

- Високий ступінь захисту від шуму (до класу захисту 4 згідно з нормами VDI 2719)

- Прекрасна теплоізоляція (низька теплопровідність і низькі втрати тепла за рахунок п'ятикамерної будови профілю)

- Довговічність (матеріал RAU-PVC вже встиг відмінно зарекомендувати себе в області світлопрозорих констукции)

- Простота у догляді (легко очищається гладка поверхня)

- Широкий вибір колірних виконань (для REHAU Brillant-Design - від білого до будь-якого кольору шкали RAL, включаючи покриття під дерево; алюмінієвий накладки, лакування, каширування).

- Ширина камери армування (дає можливість застосування армування з досить високими статичними характеристиками; рівне армування профілів коробки і стулки дозволяє зменшувати складські запаси)

- Широка гамма конструктивних рішень (завдяки широкому вибору профілів)

- Система профілів екологічна і підлягає вторинній переробці.

Вікна REHAU Brillant-Design - це кращі вікна для власників нерухомості, які пред'являють підвищені вимоги до теплоізоляції та дизайну.